dAk kOliNgz AnjOs FotoPage

By: Nor Azlina Md Ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Mar-2008 03:45 Email | Share | | Bookmark
aku berjayeeee..yabedabeduuuuuuu....

eden torai...
aku tez wat ni td..tade kje..hehehe
kengkawn...pasni mesti santek aku nyer fp ni...klu aku ni rajin ler nk mkup2 fp aku ni..hahahaha...


Wednesday, 27-Feb-2008 05:41 Email | Share | | Bookmark
KEKASIH GELAPKU....huhuhu...

nmpak macho jer bile die pki unipom ni..hikhikhik
alamak!!!shekshi r plak...
ermmm...cmne aku nk explen ek..xyah la explen..tp aku nk gtau korg ni r KG aku skang ni...bkn nk bgga..tp dlm usia aku n korg yg da branak pinak nih..aku perlu wat sesuatu...hehehehe...smpai bile aku nktggu abg polis aku tuh...


Friday, 22-Feb-2008 06:32 Email | Share | | Bookmark
i'm backkkkkk....

ni sume geng2 belia aku ni..mcm2 saiz ade..huhuh
pic yg hmpir sama tp ade yg len sket..hehehe
pilih2..mne 1 yg berkenan d ati..hehehe..
View all 6 photos...
jenuh tinge aku ni duk dgr izan bebel suh update n upgrade kn fp aku ni..heheheh..tp aku ni mals sket...tp arini aku kuatkn semangat aku nk upload gambo2 aku ni..tp ni sume gmbo lame..taon lps nyer program..heheheh..ahhh..jnji ade gmbo...hihihihi..terimalah..jeng..jeng..jeng


Thursday, 24-Jan-2008 11:26 Email | Share | | Bookmark
terkenang maso dolu-dolu...

erkk..pic aku ni pn mcm org lme je..hehehe
bile aku tgk fp izan..ati aku ni sedey sgt..bile igt blik kenangan ms dss10 99/2000 dulu..walauon aku hny 2sem je kt sn tp memori t sgt la indahnya..lebih-lebih lagi ngan kgkwan aku...izan,nojah,midot,nora,ita,lin,emie,nana,farah,are da,maklang,zura,kak chik,zidah,pijot..ermmm n rmi sgt la yag aku nk sebut kt cni (sori eh mane2 yg x dsebut name)..bkn aku lupe,tp name korang tu canggih amek-amek..aku igt aku pn nk upload pic yg ade kt aku..nnt aku blik kg aku amek r..ari senin leh r korg tgk..


Monday, 14-Jan-2008 07:45 Email | Share | | Bookmark
bru arini aku dpt siapkn tag ni..

*Name one person who made you laugh last night?
# ermmm…adik aku..die lepaskan ‘gas pembunuh’ mlm td…gamat tol bauny

* What were you doing at 0800?
# on da way dr umh nk g kje…tgh merempit tuuuuu….

* What were you doing 30 minutes ago?
# mkn kt café bwh ni ha…

* What happened to you in 2006?
# aku jd VIP…very important penganggur lah…

* What was the last thing you said out loud?
# makkkkkkk…hehehe…trkejut ms aku tgh rempit pg td,tbe2 kumbang lggar elmet aku..siot tol

* How many beverages did you have today?
# ntah ler..byk yg aku lantk arini…hehhehe

* What was the last thing you paid for?
# roti 2 ngan air kundur..

* Where were you last weekend?
# kt kg aku…

* What color is your front door?
# cekelat r aku rs..

* Where do you keep your change?
# dlm tabung ank buah aku…die leh pakse aku menabung utk die plak…huhuhu..bankrup aku

*What’s the weather like today?
# cuaca arini sukr dramal..nmpak mendung tp xbererti ujan…nsib aku nk lik ptg kang

* Do you want to cut your hair?
# xdo dlm perancangan…da pueh aku rambut pendek da..

* Are you over the age of 25?
# aku ni da Remaja Purba da…

* Do you know anyone named Steven?
# xtau r…seben eleben aku tau r..hehehe

* Do you make up your own words?
# xdo do…

* Are you a jealous person?
# sket2 la..aku jeles ble abg polis aku g kuar je…ske pk yg bkn2..hehehe..2yg sllu kne mrh 2..pdn muke aku

* Name a friend whose name starts with the letter ‘A’?
# ermmm…achong,amat,aidil…tp ni bkn kwn aku r…kwn kpd kwn aku…hehehehe

* Name a friend whose name starts with the letter ‘K’.
# kuchai..die ni mcm sotong sket…auwww…hahaha

*What and when is your sweet memory that you are not forgotten?
# same cam izan..taon99/2000..

*If you are given a chance to turn back the time, where were you?
# 2004..taon ni aku msih ade ayah lg
# 1999..mser DSS10 ni..

* Who’s the first person on your received call list?
# aku xtau name die..org wrong nmber

*What does the last text message you received say?
# “syg da lunch?”…hehehehe

* Do you have curly hair?
# skang wambut aku da rbondg…sblm ni aku curl kn..trend ms 2..

*Where’s the next place you’re going to?
# maxis centre..

*Who’s the rudest person in your life?
# yg rogol & bunuh adik nurin jazlin…wlaupn pmbunuh 2 xde kne mengena ngan aku pn

*What was the last thing you ate?
# roti krim..

*Will you get married in the future?
# woi…mesti r aku nk tawen..ala omak kawen kn aku…lalalala

*What’s the best movie you’ve seen in the past 2 weeks?
# 30 days of nite ngan I am legend..tp xla sesedap mn pn…

*Is there anyone you like right now?
# abg polis aku ler….oh!abg polis ku..

*When was the last time you did the dishes?
# tghari smlm..aku msk tmyam..

*Are you currently depressed?
# ishh…xdolah

*Did you cry today?
# xdo maso nk nangih..

*Why did you answer and post this?
# izan pakse aku wat…huhuhu…

*Nak Tembak Sapa erk??
# nogha
# eicha
# nojah
# midot
# zidah


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net